2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az MSZP komolyabb EU integrációt szeretne

Az MSZP február 16-i kongresszusán dönt a párt európai parlamenti (EP-) választási listájáról és választási programjáról - közölte Tóth Bertalan szerdán az MTI érdeklődésére.
2019. február 6. szerda 14:07 - HírExtra
 

Az MSZP elnöke, frakcióvezető elmondta, a kongresszus előtti nap az elnökség és a választmány tesz majd javaslatot a listára, amely az MSZP EP-képviselőjelöltjeinek sorrendjét határozza meg.

A Párbeszéddel közös listát szeretnének - hangsúlyozta. Hozzátette: olyan döntés várható a kongresszuson, miszerint a választmány felhatalmazást kap arra, hogy a listát véglegesítse, abba beillessze a szövetségesek jelöltjeit.

A politikus a listavezető személyére vonatkozó kérdésre azt mondta, arra jövő héten tesznek javaslatot a párt vezető testületei.

A pártelnök elmondta, döntenek a "Haza. Szeretet. Európa." című választási programjukról is és vendégük lesz Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, az Európai Szocialisták választási csúcsjelöltje.

Tóth Bertalan választási programjukról közölte, több Európát, mélyebb európai integrációt, az együttműködés kiszélesítését szeretnék.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását