2022. január 19. - Sára, Márió
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nem is vette meg Orbán az MSZP-t - mondja az MSZP

Vádaskodásnak minősítette az MSZP Soros György csütörtöki, Davosban tett kijelentését, amely szerint Orbán Viktor megvásárolta a szocialisták vezetőit.
2018. január 26. péntek 11:18 - HírExtra
 
A szocialista párt pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: "a Fidesz szerint Soros zsebében vagyunk, Soros szerint a Fidesz vette meg az MSZP-t".

Ha valaki, hát Soros György pontosan tudhatná, milyen nehéz védekezni egy alaptalan hazugság ellen - folytatták, kifejtve: eddig 47 képviselőjelöltjüket visszaléptették, és partnereikkel létrehozták a változás szövetségét a Fidesz bukásának érdekében, az MSZP tehát komoly árat fizetett a kormányváltásért.

"Ezek után persze lehet még vádaskodni, de ez ugyanolyan mese, mint a nem létező Soros-terv" - értékeli az ellenzéki párt, amely reagálását úgy zárta: a Fidesz kampánya egyetlen emberről szól, Soros Györgyről, az ő programjuk pedig minden magyar jövőjéről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását