2020. december 3. - Ferenc, Olívia

Az LMP nekimegy a Fidesz idióta közleményének

Az LMP "jogi lépéseket tesz a Fidesz-frakció hazug közleménye miatt" - közölte az ellenzéki párt hétfőn az MTI-vel.
2017. november 28. kedd 11:36 - HírExtra
 
A Fidesz hétfő délutáni közleményében - miután Szél Bernadett találkozott és megbeszélést folytatott Philippe Lamberts-cel, az Európai Zöldek frakcióvezetőjével - azt írta: Szél Bernadett, az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje futószalagon tárgyal Soros embereivel, akik korábban támadták Magyarországot. Közölték továbbá, egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével.

Erre reagálva az LMP közleményében kiemelte: "Szél Bernadett ma pont arról beszélt, hogy az LMP nem támogatja a felső korlát nélküli kvótát, a kormánypárt mégis ennek ellenkezőjét állította és kezdett kényszeredett sorosozásba". Azt írták: az LMP ragaszkodik a tényekhez, ezért felszólították a hírt "az LMP megkérdezése nélkül átvevő" sajtóorgánumokat, hogy mihamarább közöljék a valóságot is vagy számoljanak a jogi következményekkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását