2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Csecsemőjét ölte meg - előtte rabolt, lopott

Minősített emberölés, vagyis tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség egy nő ellen, aki tavaly októberben halálosan bántalmazta hét hónapos csecsemőjét Fertőendréden - tájékoztatta a főügyészség kedden az MTI-t.
2017. október 31. kedd 15:28 - HírExtra
  
A vádirat szerint a nő évek óta Svájcban élt, első gyermeke 2008-ban született, őt a vádlott testvére nevelte. A nő a második gyermek születése után, 2016 májusában költözött vissza Magyarországra egy újonnan megismert férfihoz.

A bűncselekmény idején 28 éves vádlott gyakran fogyasztott alkoholt, nyugtatókat és antidepresszánsokat, utóbbiakat egyik ismerősétől szerezte be. A gyilkosság napján az antidepresszáns napi ajánlott adagjának nyolcszorosát vette be.

A nőt idegesítette a hét hónapos kislánya sírása, ezért begyógyszerezett állapotban legalább háromszor megütötte a csecsemő fejét, majd felkapta őt és nagy erővel, hosszasan rázta, amitől a gyermek szinte azonnal meghalt. A vádlott ezután a kislány testét a földre fektette és rendet rakott a szobában. Órákkal később így talált rájuk a nő élettársa, aki segítséget hívott. A gyermek halálának oka kiterjedt agyzúzódás volt.

A vádlottat tavaly október 11-én helyezte előzetes letartóztatásba a Győri Járásbíróság. Az akkori indoklás szerint a nőt korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt már megbüntették, s az előzetes letartóztatása idején is zajlott ellene egy eljárás csoportos garázdaság miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását