2023. június 7. - Róbert

Előzetesbe kerül a csecsemőjét megölő nő?

A Fővárosi Főügyészség indítványozza annak a nőnek az előzetes letartóztatásba helyezését, akit azzal gyanúsítanak, hogy olyan súlyosan bántalmazta csecsemőjét, hogy belehalt sérüléseibe.
2011. február 22. kedd 10:19 - HírExtra
Skoda Gabriella, a főügyészség szóvivője közölte: a gyanúsított elmeállapota miatt tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el, ezért indítványozzák a szombat óta őrizetben lévő H.-né S. Eszter gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

Az előzetes letartóztatásról a Budai Központi Kerületi Bíróság dönt.

A szóvivő közleménye szerint az ügyészség indítványozza a gyanúsított elmeállapotának megfigyelését is.

A múlt csütörtök este a XVII. kerületi Domaszék utcai lakásba hívták ki a mentőket egy életjeleket nem mutató csecsemőhöz, de már nem tudtak rajta segíteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-nek elmondta, hogy a csecsemő édesanyját őrizetbe vette a rendőrség emberölés megalapozott gyanújával. Az orvos szakértői vizsgálat megállapította, hogy az anya bántalmazása okozta a csecsemő halálát, ezért a BRFK életvédelmi osztálya a 32 éves nőt őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását