2021. január 16. - Gusztáv
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Perel az Apple

Több szoftvergyártó, köztük az Adobe és az Apple indított bírósági eljárást egy floridai számítógépes vállalkozás ellen. A kalózszoftverek terjesztése miatt benyújtott kereset szerint az alperes egyszerű, másolt lemezeket kínált a weblapján.
2011. február 9. szerda 21:44 - HírExtra
A the Mac Observer szerint az Adobe, az Apple, a Rosetta Stone és az Autodesk keresetet nyújtottak be Edy Jean Dollisme és a floridai székhelyű Ultimate PC Repair vállalkozás ellen . A kereset szerint az alperes hamis szoftvereket kínált Craigslist hirdetéseken az ultimatepcrepairs.webs.com weboldalon keresztül.

A bíróságra benyújtott iratok szerint a cég weboldala szoftverek nagy választékát kínálja, köztük a Mac OS X, az iLife és az iWork, a Final Cut, az Adobe Creative Suite, a Disk Warrior, a Quicken és a Sibelius kalózpéldányait. A kereset szerint az érintettek még arra se vették a fáradtságot, hogy legalább a legalitás látszatát megteremtsék. A weboldalukon keresztül értékesített hamisítványokat írható DVD és CD lemezeken postázták, amelyeken a címkézést csak a filctollal jelzett terméknév képezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását