2023. január 29. - Adél
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Rend lesz a futballpályákon az új sporttörvénnyel?

A magyar rendőrség azt javasolja, hogy jogszabály kötelezze zárt kapus mérkőzések megtartására azokat a klubokat, amelyek pályáin petárdáznak, füstbombáznak - írta szerdai számában a Népszabadság.
2010. szeptember 15. szerda 08:15 - HírExtra
A napilap úgy tudja, hogy a szombati Újpest-Ferencváros mérkőzésen történtek miatt immár lesz pénz, erő és politikai akarat a futballhuligánok hatástalanításához.

A lap információi szerint felvetődött, hogy már az idén, de legkésőbb 2011 első fél évében alapjaiban új sporttörvény kerüljön a parlament elé, amely szabályozza a beléptetés menetét, a renitens szurkolók adatainak kezelését és a rendbontók kitiltásának módját a pályákról.

A Népszabadság úgy tudja, a rendőrség már meg is kezdte az európai pályákon alkalmazott arc felismerő-azonosító rendszerek tesztelését.

A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban a lap azt írta: tűzszerészek is átvizsgálták az újpesti Szusza Ferenc Stadiont a szombati rangadó előtt, s a közönség is csak kétszeres biztonsági ellenőrzés után foglalhatta el a helyét. Ennek ellenére - ahogy a lap fogalmaz - mégis gigászi mennyiségű pirotechnikai eszköz jutott a nézőtérre, de azt a rendőrség sem tudja, hogy kik és hogyan csempészték be azokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását