2021. január 16. - Gusztáv
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nyugdíjas akciósztárok egy filmben!

Hollywood legismertebb akcióhőseit szedték össze a The Expendables című film kedvéért.
2010. augusztus 6. péntek 12:45 - HírExtra
Stallone, Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li, Mickey Rourke, Jason Statham. Ez az imponzás csapat alakítja a zsoldosokat kiknek feladata egy dél-amerikai diktátor megdöntése. Bár külön külön rengeteg akciófilmben szerepeltek már a színészek, de együtt még sosem, s ez nem könnyítette mega sttáb munkáját sem.

„Ennyi nehéz fiú egy csapatban bizony alapos szervezést igényel” – mondta egy neve elhallgatását kérő stábtag a forgatás után. – „Mindannyian felépítették már saját karrierjüket, megvan a maguk stílusa, erőssége, amelyre egyenként is egy nagy kasszasikerű filmet lehet építeni. Összehozni őket egy forgatásra nem egyszerű, ugyanakkor nagyon hálás feladat. Először azt hittük, balhézni fognak majd, hisz köztük nagyon nehéz felépíteni egy működő hierarchiát. De kiderült, hogy remek barátok, érzékeny, nagyszívű emberek, akik kiválóan tudnak együtt dolgozni, s még statisztálnak is egymásnak, ha kell.”

A The Expendables bemutatóját a héten tartották Amerikában, a filmtől a hétvégén rekordbevételt várnak. A rendező Stallone azonban örül, hogy élve megúszta a forgatást, ugyanis Dolph Lundgren egy jelenetben elrepesztette Sly egyik nyakcsigolyáját.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását