2022. augusztus 19. - Huba
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Claudia egyelőre képtelen

Liptai Claudia egyelőre nem fog képernyőre kerülni, ugyanis a műsorvezetőnő a közeli gyász miatt képtelen még a kamerák elé állni.
2010. április 29. csütörtök 09:21 - HírExtra
Daróczi Dávid halála mindenkit megdöbbentett. A rendőrség szerint öngyilkosság, a család egyes tagjai szerint azonban gyilkosság történt. Nemcsak Choli bácsi, az édesapa, de Ica néni, az édesanya is úgy gondolja, bűncselekmény áldozata lett a fiuk.

„Joci édesanyja is biztos benne, hogy megölték a fiamat, ugyanazt gondolja erről, amit én. Nem érdekel, hogy ki mit állít. A lényeg, hogy én tudom az igazságot, az anyja pedig még nálam is erősebben hisz ebben” – mondta el a gyászoló édesapa a Borsnak, akit annyira megviselt fia elvesztése és a körülötte kialakult felhajtás, hogy sokszor csak keserű iróniával hajlandó válaszolni a feltett kérdésekre.

„Nemrég meglátogatott Jézus Krisztus. Hogy megváltozott! Képzelje, levágatta a szakállát... Megbeszéltem vele, hogy nyolcszáz évig fogok élni, de csak azért nem kilencszázig, mert az a matuzsálemi kor” – váltott egyik pillanatról a másikra gúnyosra Choli, aki már nem olvas újságot, mert nem szeret szembesülni a hirtelen felbukkant, állítólagos barátok nyilatkozataival. H. Hubert tévés interjúját is csak mások elbeszéléséből ismeri.

Ica néni, Daróczi édesanyja már kifogyott a könnyekből és a szavakból is. „Köt a gyászom. Nem akarok megszólalni” – közölte.

Liptai sem

A rokonok mellett Liptai Claudia sem tudta még feldolgozni szerelme elvesztését. A Bors megtudta, hogy a korábbi tervekkel ellentétben májusban sem lesz látható a képernyőn. Pedig már mindenki kész tényként kezelte, hogy Liptai ismét munkába áll a Mokkában, amikor a színésznő telefonon további türelmet kért a csatorna vezetőitől, mert még mindig nem tudna reggelenként mosolyogva műsort vezetni.

„Túl mély és túl friss még a tragédia okozta seb, több időnek kell ahhoz eltelnie, hogy beforrjon” – közölte a Bors informátora.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását