2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kapitányi randevú

A Zala megyei Kehidakustányban megalakult a Kapitányok Klubja, melynek tagjai azon egykori vagy mostani szövetségi kapitányok, akik jelenleg az ország délnyugati szegletében élnek vagy dolgoznak.
2009. január 4. vasárnap 18:21 - Hírextra
A tagok között köszönthették a labdarúgásban ténykedő Szőcs Jánost, Glázer Róbertet, Csank Jánost és Gellei Imrét, a sakkozóktól Horváth Tamást, a férfi és női válogatott jelenlegi első embereit, Pintér Józsefet, valamint Horváth Józsefet, a kosárlabdázóktól Bencze Tamást és Patonay Imrét, a jégkorongozóktól Kercsó Árpádot, s nem utolsósorban a magyar military nemzeti együttest közel két évtizeden át irányító Török Lászlót.

Az illusztris társasággal a Szent Kristóf-vendégházban vette kezdetét a rendezvény, majd a helyi termálfürdőben folytatódott a program, melynek keretében a sportági szövetségi kapitányok emlékplaketteket vehettek át Pintér Lászlótól, a megyei közgyűlés alelnökétől, Lázár Istvántól, Kehidakustány polgármesterétől, Virrasztó Zsolttól, a megyei napilap főszerkesztőjétől, valamint az ötletgazda sportújságíró Bóbics Lászlótól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását