2022. augusztus 12. - Klára
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Megunták a Tapolcaiak Miskolcot

Újra leválásukat kezdeményezik a tapolcaiak Miskolcról. Feith Károly, a Miskolctapolca Idegenforgalmáért Alapítvány elnöke a napilapot tájékoztatva elmondta: lakossági fórumot tartottak több mint száz ember részvételével, s mintegy 99 százalékuk megszavaz
2008. május 30. péntek 10:47 - Hírextra
A hiteles jegyzőkönyvet, a jelenléti íveket, és az aláírásgyűjtőív-kérelmet benyújtották a jegyzőnek, így 30 napon belül választ kell kapniuk. Az aláírásgyűjtő ívekre ugyanaz a kérdés kerülne, mint a 2005-ben megtartott, leválással kapcsolatos népszavazás kezdeményezésekor: "Egyetért Ön azzal, hogy Miskolctapolca leválása érdekében helyi népszavazás kiírására kerüljön sor?".

Feith Károly azt is elmondta: a kérdőívet körülbelül 700 tapolcainak kell majd aláírnia. Szeretnék ezeket az aláírásokat minél hamarabb összegyűjteni, hogy a népszavazást az őszi országos népszavazással együtt ki lehessen írni, mert így az kevesebb kiadást jelentene Miskolcnak - jegyezte meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását