2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mellnagyobbítás másképp

Nincs sem szike, sem vágás, sem szilikon, a mellnagyobbítás elvégezhető a test saját őssejtjeinek felhasználásával.
2008. április 29. kedd 11:03 - Hírextra

Még mindig általános az a nézet, hogy a mellnagyobbítás legkorszerűbb módja a szilikonbeültetés. Pedig ez nem igaz. Az őssejtkutatás legújabb eredményeinek köszönhetően a nőknek már nem kell műanyagot beoperáltatniuk, ha nagyobb keblet szeretnének maguknak, a mellméret a test saját őssejtjeinek felhasználásával, zsírsejtfejlesztéssel is növelhető. DDr. Karl-Georg Heinrich a kozmetikai orvostudomány és a fiatalságmegőrzés specialistája az első Európában, aki bécsi központú klinikáján (Clinic DDr. Heinrich) alkalmazza ezt a módszert. - Már sok nő meggyőződhetett arról, hogy az őssejtek segítségével történő mellnagyobbítás olyan eljárás, amelynél nincs szükség vágásra és beültetésre, és amely tartós megoldás - mondja DDr. Heinrich.

Számos klinikai tanulmány igazolta már, hogy az őssejtekből történő zsírfejlesztés ideális, tartós és ártalmatlan mellnagyobbítási módszer.

Az eljárás során az első lépés, hogy külön erre a célra kifejlesztett mikrokanüllel zsírszövetett vesznek ki a testből, majd abban - kis mennyiségben - koncentrálják a páciens őssejtjeit, és az így létrejött anyagot befecskendezik a mellbe. A befecskendezés helyének begyógyulása után ott nem marad heg.

Ezzel a módszerrel általában egy-két kosármérettel növelhető meg a mell. Az őssejtkoncentrátumot tartalmazó, befecskendezett zsírszövet mennyisége majdnem teljesen megmarad.

DDr. Heinrich ezt a módszert nem csak mellnagyobbításra, hanem a test más részeinek formálására, valamint mélyedések megszüntetésére, bőrfiatalításra is alkalmazza. - Az őssejtekből történő zsírfejlesztés előtt nagyon különleges biológiai lehetőségek állnak, messze sokkal több, mint csupán a szépészeti orvostudományban. Az egyik ilyen terület a szervfiatalítás - jelentette ki DDr. Heinrich.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását