2023. január 28. - Károly, Karola
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Indul a Sportfogadó

A 1990-es években működött Sportszínház hagyományait kívánja feléleszteni a sport-szakállamtitkárság a február második felében induló Sportfogadóval.
2008. január 29. kedd 13:25 - Hírextra

Elbert Gábor szakállamtitkár elmondta, a cél, hogy a szakmai talkshow-val közel hozzák az emberekhez a sportot. A Keleti pályaudvarban található Baross étteremben működő Sportfogadóban az aktuális események mellett örökzöld témák is napirenden szerepelnek majd Lukács György műsorvezetésével.

A nézők óriáskivetítőn követhetik nyomon az éppen zajló sporteseményeket és mindössze 600 forintért juthatnak hozzá a Sportfogadó menühöz.

A sajtótájékoztató keretében került sor 16 születésnapját ünneplő sportoló és szakember, köztük a 94 éves Kisgyörgy Lajosné Fedor Magda, világ- és Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes sportlövő, a 85 éves Nádori László egyetemi tanár és a 70 éves Török Gyula, olimpiai bajnok ökölvívó köszöntésére. A további születésnaposok: Szabó Béla (80) tekéző és versenybíró, Haág Ervin (75) sakk szakíró és mesteredző, Liptai Nándorné Pekanovits Mária (70) Európa-bajnok evezős, Kiricsi József (70) tekeedző, Hajba Antal (70) világbajnok kenus, Werderits János (65) Eb-ezüstérmes hajómodellező, Sasics Szvetiszláv (60) világbajnok öttusázó, Czakkel István (60) vb-második vívó, Várady István (60) Eb-aranyérmes hajómodellező, Zakariás Mária (55) olimpiai harmadik kajakozó, Tóth Katalin (55) világbajnok tekéző, Szíjj Károly (55) vb-harmadik párbajtőröző és Napkori György (50) Vk-győztes repülőmodellező .

Két könyvbemutatóra is sor került: az Útban a sportoló nemzet felé a sport-szakállamtitkárság eddigi programjait és eredményeit mutatja be, míg a Tudomány a Sportoló Nemzetért tavalyi konferenciasorozat előadásait tartalmazza.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását