2024. július 13. - Jenő
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Aprópénzt gyűjtenek a rászorulóknak

Ricsi Bohóc és barátai országos aprópénz-gyűjtő versenyt hirdetnek péntektől. A június 8-ig tartó jótékonysági akcióval a rászoruló gyerekeket és családokat kívánják támogatni. A versenyre a www.aprotazaproknak.hu oldalon lehet regisztrálni.
2007. december 14. péntek 14:19 - Hírextra
Az "Aprót az Apróknak" országos aprópénz-gyűjtő verseny lényege, hogy ki tud több 1 és 2 forintost összegyűjteni csaknem fél év alatt, mondta el érdeklődésünkre a főszervező. A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint otthonukban félretenni az aprópénzt, és a június 8-i megmérettetésre elvinni zsákban, kosárban vagy talicskán az 1 és 2 forintosokat, tette hozzá Ricsi Bohóc.

Bárki jelentkezhet a jótékonysági aprópénz-gyűjtő akcióra, mondta el Ricsi Bohóc. Nincs alsó korlát, bármennyi 1 és 2 forintost szívesen látnak a szervezők június 8-án, a II. BohócParádén. A délután négy órakor kezdődő eredményhirdetés egyben Guiness-rekord kísérlet is. A szervezők arra kíváncsiak, hogy az Állatkerti körúton összejön-e a "legtöbb pénzérme egy időben, egy helyen", közölte szerkesztőségünkkel Ricsi Bohóc.

Az összegyűlt pénz nagyobbik részével azonnali segítséget szeretnének nyújtani a szervezők gyermekeknek, családoknak és alapítványoknak. Az aprópénz kisebb hányadát befektetik, hogy a kamattal tudják gyarapítani a meglévő összeget.

Az "Aprót az Apróknak!" országos verseny pénteken indul. A jelentkezők a www.aprotazaproknak.hu oldalon tudnak regisztrálni, és attól a pillanattól kezdve már versenyzőnek számítanak.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását