2023. január 27. - Angelika
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Moszkvai kiképzés

A rendszerváltozás óta még nem fordult elő, hogy orosz állambiztonsági egyetemet végző vezető kerüljön a magyar titkosszolgálatok élére. Nemzetbiztonsági szakértőkre hivatkozva. A kormány a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatói tisztségére Laborc Sándort j
2007. november 6. kedd 10:57 - Hírextra
Laborc személye megosztja a hazai politikai és szakmai közvéleményt. Nemzetbiztonsági szakértők és ellenzéki politikusok egyaránt kockázatosnak tartják az orosz rendőrtiszti főiskola állambiztonsági szakán (vagyis a KGB-egyetemet) végző szakember kinevezését, akinek egykori évfolyamtársai közül szinte mindegyik magas beosztású orosz titkosszolgálati vezető - írta a lap.

Magyarország véglegesen Moszkva gazdasági érdekszférájává válhat, ha orosz energiaszolgáltatók ráteszik a kezüket a magyarországi alternatív energiaforrásokra – figyelmeztetnek nemzetbiztonsági szakértők. Szerintük a kormány látványos oroszbarátsága is ezt a félelmet erősíti - olvasható a lapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását