2024. június 13. - Antal, Anett
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ugron nem írja alá

Nem hitelesíti a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnökségének október 3-i üléséről készült jegyzőkönyvet az egyik testületi tag, mert hiányosnak tartja ezt - erről maga a Fidesz által a testületbe delegált Ugron Gáspár beszélt szerdán az MTI-ne
2007. október 31. szerda 20:52 - Hírextra
Mint mondta, a dokumentumhoz kapcsolódó határozatjegyzékből a közszolgálati médium új székházának eszközbeszerzésével kapcsolatos testületi döntést hiányolja.

Ugron Gáspár annak a véleményének adott hangot, ezzel a megoldással nyilvánvalóan azt akarta elérni "a kormányoldal vagy a testület elnöke", hogy változatlan formában ismét az elnökség elé vihessék a témát.

Czeglédi László kuratóriumi elnök az MTI megkeresésére azt közölte: nincs tudomása Ugron Gáspár kifogásáról, neki tagtársa a problémát nem jelezte, így nem tudja kommentálni a hírt.

Mint a hónap elején arról az MTI beszámolt, első nekifutásra nem hagyta jóvá az új, óbudai tévészékház felszerelésének beszerzésére kiírandó pályázat szövegét a kuratóriumi elnökség; a már többször tárgyalt anyagot négyen hagyták jóvá, míg öten tartózkodtak a döntéshozatalnál.

Rudi Zoltán, az MTV elnöke tavasszal még azt valószínűsítette az MTI-nek nyilatkozva, hogy májusban közzétehetik a pályázatot, ám ez mindeddig nem történt meg.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását