2024. március 3. - Kornélia
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: Nincs menlevél a blokádra

Az MSZP frakcióvezetője szerint semmilyen politikai indulat nem adhat menlevelet arra, hogy "félkótya őrjöngők túszul ejtsék a várost". Ezt Lendvai Ildikó közölte. A kormánypárti politikus várja azoknak a megszólalását, akik eddig idén októberben kizáróla
2007. október 26. péntek 11:58 - Hírextra
Lendvai Ildikó szerint ami történt, már nem politika, de a politikának is van vele kapcsolatban tennivalója. Az MSZP frakcióvezetője úgy vélte, Rogán Antalnak, az V. kerület fideszes polgármesterének is lépnie kell, miután csütörtökön helyesen és jogosan a hatóságok fellépését kérte a kerület lakóinak védelmében.

A hírek szerint a rendőrség a blokád egyik szervezőjeként körözi Novák Elődöt, a Jobbik szóvivőjét - áll Lendvai Ildikó közleményében. A szocialista politikus szerint Rogán Antal jó lelkiismerettel nem kormányozhat tovább közösen a blokádban bűnös Jobbik helyi embereivel. Ilyenkor választani kell - fűzte hozzá Lendvai Ildikó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását