2024. április 29. - Péter

Orbáné a felelősség?

Jámbor András az Igazságügyi bizottság fideszes tagjait Orbán Viktor és Rogán Antal bűneivel is szembesítette a Berki Sándorral, a Párbeszéd – ZÖLDEK országgyűlési képviselőjével közösen benyújtott, a végrehajtási rendszer reformjáról szóló javaslat vitáján.
2024. február 13. kedd 19:34 - HírExtra

Amikor Jámbor András, a Szikra Mozgalom országgyűlési képviselője, a Párbeszéd – ZÖLDEK frakciójának tagja Orbán és Rogán felelősségét hozta fel a végrehajtói maffia bűnei kapcsán, a Bizottság fideszes elnöke megpróbálta megvonni a szót a képviselőtől.

Márpedig Orbán Viktornak is felelőssége van a végrehajtói maffia bűneiben, amennyiben valóban akadályozta a vádlottak padján ülő Völner Pál felmentését. (Ebben az ügyben Jámbor András írásbeli kérdéssel is fordult a miniszterelnökhöz.) Illetve Rogán Antalnak is van felelőssége, legalábbis a bírósági iratokban szereplő „Tóni, Barbara és Ádám” megnevezése, illetve Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügy-miniszter exférje éppen ma reggel megosztott posztja alapján.

Jámbor András évek óta küzd egy igazságos végrehajtási rendszerért, épp ideje volna, hogy végre a kormány is a kiszolgáltatott adósok és ne a végrehajtói maffia oldalára álljon!

A fideszes többségű bizottság a vita végén leszavazta a javaslat tárgysorozatba vételét.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását