2024. február 26. - Edina

A Momentum a kastélyszerzések ellen lépett fel

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese és Stummer János, a Momentum politikusa Hatvanpusztán akciózott, az ellen tüntetve, hogy a kormány – egy törvényjavaslat segítségével – adófizetői pénzekből felújított kastélyokat játszana ki strómanjainak.
2023. november 22. szerda 20:48 - HírExtra

 A Momentum politikusai szerint Orbán hatvanpusztai luxusbirtokát kellene odaadni a haveroknak, nem a vidéki kastélyokat.

„Fél évvel ezelőtt derült ki, hogy 12 felújított kastélyt adna oda ingyen a haveroknak a Fidesz. Mi ekkor demonstrációkat szerveztünk és együtt álltunk ki a helyiekkel, aminek következtében el is tolták a törvény beadását” – mondta élő bejelentkezésében Bedő.

Bedő és Stummer szerint ez a nemzeti vagyon elherdálása, és az ünnepek és a szuverenitási törvény árnyékában akarják ellopni a kastélyokat. „Tavasszal a Momentum kastélymentő-hálózatával sikerült megakadályozni a Fideszt, de most újrapróbálkoznak” – mondták.

A Momentum politikusai egy molinót is kifeszítettek a miniszterelnök birtokának bejáratára, amire az volt írva, hogy “Ezt add oda a haveroknak, ne a kastélyokat!”

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását