2024. július 24. - Kinga, Kincső

Újra kordont bontottak

Hiába a néhány nappal ezelőtti rendőri túlkapás, a gumibotos és könnygázas támadás, immáron hatodik alkalommal bontotta el a Karmelita kolostor előtt jogtalanul felállított kordont a Momentum.
2023. május 9. kedd 11:03 - HírExtra

 Ezúttal reggel 7 óra körül érkeztek a párt országgyűlési képviselői és politikusai, valamint nagyjából 50 aktivista. Terveik szerint több órán keresztül, folyamatosan őrizni fogják a kordonokat.

„A kordonbontás rendszerbontás! Egy európai országban nincs helye a kordonnak, május 9-én, az Európa-napon is kordont bontottunk." – írja a kordonbontással kapcsolatos Facebook-bejegyzésében a párt.

Addig bontjuk el ezt a kordont, ameddig csak kell. Hiszen jogtalanul áll itt, és elválasztja a kormányt az emberektől és a valóságtól. Mert a valóság az, hogy hazánkban Európa-rekorder 25%-os az infláció, szétverték az egészségügyet és az oktatást, a kormány pedig folyamatos hazudozással áltatja az embereket.
 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását