2024. április 19. - Emma

Jobbik: Orbán befagyasztotta az uniós pénzeket

Kommunista sikerek: Orbán pár terméken túl befagyasztotta az uniós pénzeket is - írja közleményének címében a Jobbik, utalva az EU-s pénzek befagyasztásának hírére.
2022. november 30. szerda 16:59 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"Mára kész tény: Magyarország és a gazdasági válság legrosszabb napjait élő magyar emberek Orbán Viktor kormánya miatt nem jutnak hozzá a nekik járó uniós pénzekhez. Így nem lesz pénz tanári fizetésemelésre és az Európa-rekorder élelmiszerár-emelkedés leküzdésére. Orbánékkal együtt így maradnak nekünk a bezárások és a hatalmas áremelkedések.

Emlékezzünk ugyanis, hogy mióta elkezdődött a válság bezártak 366 postafiókot,129 rendőrségi épületet és megszüntetnek 200 háziorvosi ügyeletet. A magyar élelmiszerár emelkedés egész Európában nálunk a legnagyobb és soha nem látott mélységekbe zuhant a forint. Ezen felül részben eltörölték a rezsicsökkentést és kommunista ársapkákkal okoznak hiánygazdaságot. Jóból is megárt a sok, tartja a mondás. Hát még a rosszból.

A konzervatív Jobbik a kormánnyal szemben Európára és lakosaira szövetségesként tekint és tudja, hogy a tanárok magasabb bért érdemelnek, hogy áfacsökkentéssel több maradhatna a családok pénztárcájában és, hogy városaink biztonságán nem spórolni kell, hanem költeni rá. Tudjuk, hogy a gazdaságot a legkisebb vállalkozások támogatásával lehet ösztönözni és, hogy hazánknak nem az agresszor oroszok a barátai, hanem szomszédaink és nyugati szövetségeseink."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását