2024. április 19. - Emma

Mitől különlegesek a márkás parfümök?

Egy személyre szabott illat képes a gondolatok, érzések megfogalmazására, az önazonosság kifejezésére, önbizalmat ad és kiemel a többi ember közül.
2022. november 15. kedd 07:25 - HírExtra

Ma már mind a férfiak, mind pedig a nők számára számos illat áll rendelkezésre a legkülönbözőbb brandek kínálatában. Ismerkedjünk most meg közelebbről az egyik legismertebb márka parfümjeivel!

Ékszer és parfüm egy üvegbe zárva

Abból csakis valami csodálatos dolog sülhet ki, ha a parfümök és az ékszerek világa összekapcsolódik. Ezt testesíti meg a BVLGARI márka, amely lenyűgözően fejezi ki a kortárs mediterrán ragyogást. A kifinomultság és a színek mesteri használata egyszerre valósul meg a márka termékeiben. 

A Rómából eredő márka illatai a DOUGLAS férfi parfüm választékában is megtalálhatóak. A parfümökben felfedezhetőek a legjelentősebb természeti kincsek a világ minden tájáról. A legkeresettebb parfümőrök ezeket a hatásokat felhasználva aztán utánozhatatlan és egyedi illatokat alkottak, ezek lettek a BVLGARI üvegeibe zárva. 

A BVLGARI története

Az olasz cég a 19. század végén alakult meg Sotirios Voulgaris ezüstműves által. Az első üzlet 1884-ben nyílt meg, majd nemzedékről nemzedékre öröklődött a tulajdonosi szerep. A nemzetközi piacra 1970-ben lépett be az első new york-i üzlet megnyitásával, amelyet aztán a párizsi, a genfi és a monte carlo-i követett. Népszerűsége pedig azóta is töretlen. 

A BVLGARI női és férfi illatokat is kínál, amelyek mind különlegesek és megismételhetetlenek. A márka neve egyet jelent a minőséggel és az egyediséggel. 

Női és férfi illatok 

A női illatok klasszikusak, mégis innovatívak és érzékiek. A virágos illatok (jázmin és mandula) mellett a bergamott, a narancsvirág és a pézsma illatai is megjelennek. A választék szinte végtelen, a nyári, bogyós gyümölcsös illatoktól kezdve egészen az édes, alkalomhoz illő parfümökig szinte minden felfedezhető a palettán.

A férfi illatok képesek közvetíteni a tenger erejét, hála a citrusfélék és a tengeri borostyán aromáinak. Emellett az intenzív, férfias, fás aromák és a virágos, borókás, hegyi levegőre emlékeztető illatok is helyet kaptak a választékban. 

Ékszerek parfümökkel harmonizálva

A BVLGARI márka az illatok mellett számos ékszert is piacra dobott. Akár parfümökről, akár pedig kiegészítőkről vagy órákról van szó, a termékek eleganciája megkérdőjelezhetetlen. A parfümöknek nemcsak az illata, de az üvege is figyelemreméltó, mindegyik egyedi tervezés eredménye. A márka olyannyira elkötelezte magát a szépség mellett, hogy saját művészeti díjjal is rendelkezik. 

A lágy, finom illatok mellett egészen vad, extravagáns illatok is elérhetőek a BVLGARI termékei között. Ha csak egy enyhe illatra vágysz, válassz egy Eau de Toilette-et, ha viszont szeretnél egészen napra illatfelhőbe burkolózni, tedd le a voksot egy hosszantartó hatással rendelkező Eau de Parfum mellett. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását