2024. március 29. - Auguszta

Szombaton érkezik a Soen az A38 Hajóra

Most szombaton, szeptember 17-én érkezik az A38 Hajóra a Soen. A svéd progresszív metal supergroup turnéja már javában zajlik, Budapesten a LizZard és az Oceanhoarse fellépése után láthatjuk majd őket.
2022. szeptember 15. csütörtök 12:33 - HírExtra

A turné a tavalyról elhalasztott Imperial album bemutató koncertjének a pótlása, a Soen azonban új anyaggal is készül: november 18-én jelenik meg ugyanis az Atlantis című különleges koncertfilm, aminek anyagát Stockholmban, a legendás Atlantis Grammofon stúdióban rögzítették, élő szimfonikus zenekari kísérettel. A Trials felvételét máris megtekinthetjük: https://youtu.be/u8vJRisFgIw

A progresszív rock műfajának egyik legjobb kortárs zenekara, szeptember 17-én Budapesten, az A38 Hajón lép fel: a dobok mögött Martin Lopez (ex-Opeth), énekesként Joel Ekelöf, illetve Lars Åhlund billentyűs, Cody Lee Ford gitáros és Oleksii 'Zlatoyar' Kobel basszusgitáros lép fel. Előttük egy különleges art-rock formáció, a francia LizZard mutatkozik be, és visszatér a finn Oceanhoarse is.

Forrás: A38
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását