2024. március 19. - József, Bánk

Ezért használj te is digitális névjegykártyát

Bizonyára te is hallottál már a digitális névjegykártyáról, de ha esetleg nem, akkor most megismerheted. Bemutatjuk, hogy miért érdemes ezt a típusú megoldást használni a hagyományos papíralapú helyett, illetve milyen előnyei vannak. Ha érdekel, tarts velünk!
2022. augusztus 11. csütörtök 10:46 - HírExtra

Így működik a modern névjegy

Az elektronikus névjegykártya titka az NFC chip olvasóban rejlik. Így érhetjük el azt, hogy csupán annyi dolgunk van, hogy a kártyánkat odaérintsük a partnerünk telefonjának a hátuljához. Ezután pedig pár másodpercen belül megjelennek a kijelzőn az általunk beállított adatok, és ezeket a fogadó fél gond nélkül el is tudja menteni. 

Így gyorsabban tud működni az információcsere, illetve időhatékonyabb is. Az üzleti életben pedig a rugalmasság és a hatékonyság két kihagyhatatlan tényező, ebben pedig verhetetlen a digitális névjegykártya.

Szeretnél bővebben is olvasni erről a témáról? Tekintsd meg a CardInMove blogját, ahol számos hasznos információ birtokába juthatsz. A digitális névjegy izgalmas funkciókat is rejteget magában. Egyrészt több adatot elhelyezhetsz rajta, mint a papíralapú változaton, hiszen nincsenek fizikai korlátok. 

A digitális térben pedig izgalmasabbá is teheted a bemutatkozásodat. Megoszthatsz képi, illetve videós tartalmakat is a céged működéséről, vagy adott esetben saját magadról, ha személyes márkát képviselsz.

Könnyű szerkeszthetőség

További pozitívumai közé tartozik az elektronikus névjegyeknek, hogy egyszerűen szerkeszthetőek a rajtuk lévő adatok. A hozzá tartozó applikáció segítségével mindent könnyen és gyorsan megváltoztathatsz, ha bármelyik rajta szereplő információ elavulna. 

Így a következő üzleti meeting alkalmával már a friss adataiddal fogsz tudni bemutatkozni a tárgyalópartnerednek. Ezzel rengeteg időt, pénzt és energiát tudsz megtakarítani.

Természetesen a kártya külső kialakítását is sokféleképpen személyre tudod szabni. Választhatsz tradicionálisabb módon műanyagból készült darabot, melynek megjelenése egy bankkártyára hajaz. Ha kicsit a környezettudatosabb vonal felé szeretnél elmozdulni, akkor tökéletes választás lesz a fából kialakított névjegy. 

Ráadásul ezzel biztosan pozitív meglepetést fogsz tudni okozni a partnereknek, és hatni fog rájuk a különlegesség ereje. Ez pedig még inkább segíteni fog abban, hogy új üzleteket köthess.

Értékesíts profi módon!

Hogyha olyan területen, illetve munkakörben dolgozol ahol sűrűn kell kialakítanod új kapcsolatokat, akkor nem maradhat ki az életedből a névjegykártya alkalmazása. A profi bemutatkozáshoz ugyanis elengedhetetlen az, hogy pozitív benyomást tudj kelteni a másik félben, ehhez pedig nagyban hozzásegíthet egy jól elkészített névjegy.

Hogyha elegánsan, megnyerően alakítod ki ezt a kártyát, illetve optimalizáltan alkalmazod a rajta található információkat, akkor szinte garantált a siker. Ráadásul az újdonság hatása rögtön el tudja indítani a beszélgetést, hiszen témát szolgáltat az ismerkedés után. Válts te is a modern útra, és szólíts meg minél több ügyfelet!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását