2024. március 19. - József, Bánk

Így tedd izgalmasabbá a forró nyári estéket

A nyári hőség beköszöntével az együttlétekről a forró, izzadó testek egymáshoz feszülése jut eszedbe? Nos, ez valóban nem túl vágykeltő, azonban még a legnagyobb melegben sem kell lemondanod az izgalmas kapcsolódásokról. Az alábbiakban hozunk néhány tippet, amelyek segítségével még a legfülledtebb nyári éjszakán is lehűthetitek magatokat és megfűszerezhetitek az aktusokat!
2022. augusztus 10. szerda 20:05 - HírExtra

A nyári esték kellékei

A túlfűtött szexi estékhez csupán néhány jégkockára, egy, a SZEXSHOP.hu webshopban kapható vibrátorra és némi vágyra van szükség. A vibrátor az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játékszere, amely nem hiányozhat egyetlen pár felszereléséből sem. Jól jön mind az önkielégítés, mind pedig a partnereddel együtt szerzett élmények során is. Igazi multifunkciós eszköz, amelynek segítségével számos módon szerezhetsz örömet magadnak és párodnak is. 

4 tipp az érzékek maximalizálásához

1. Ha kint meleg van, bent legyen hideg

Mi lenne, ha lehűtenéd a vibrátort és úgy vennéd használatba? A nyári forróságban kifejezetten jól fog esni ez a jeges élmény. Anyagától függően használj hideg vizet vagy egyszerűen csak tedd be a hűtőbe egy kis időre és aztán vesd be! A fagyasztót azonban ne használd, hiszen akár kárt is okozhat a vibrátor anyagában. 

Ha hosszú menetre vagy egy kiadós önkielégítésre számítasz, készíts be egy nagy tál hideg vizet vagy néhány jégkockát az ágy mellé és alkalmazd ezeket abban az esetben, ha újra felhevülne a vibrátor.

2. Jégkocka más szerepben

A jégkocka azonban nemcsak a vibrátor hűtésére alkalmas, önmagában is megállja a helyét. Fedezzétek fel az erogén zónáitokat a jégkockák különböző testrészekre helyezésével, vagy egyszerűen csak rakjátok a nemi szerveitekre. A jégkocka ugyanakkor alkalmas a tempó lassítására is például akkor, ha a vibrátorral egyszerre alkalmazod. Ne feledkezz el egy nedvszívó takaró használatáról sem! Ezzel megakadályozhatod, hogy egy méretes tócsa alakuljon ki a padlón. 

3. Érzék- és érintésmegvonás

A forróságban még inkább izgalmas az, ha bizonyos érintéseket és érzékszervek használatát megtiltjátok egymásnak. Ehhez jól jön például egy szemkötő, amelyet kikötözéssel, egy kis csúnya beszéddel és némi BDSM-mel is kombinálhattok. Még tovább fokozza az izgalmakat, ha bizonyos pontokat csak lassan, késleltetve érintetek meg. Ha ehhez még néhány jégkockát és hűtött szexjátékot is hozzáadtok, az este garantáltan emlékezetes marad.

4. Nedvesség a zuhany alatt

Ha már igazán leizzadtatok, ugorjatok be a zuhany alá és kezdjétek el váltogatni a vízhőmérsékletet. Ha esetleg kéznél van egy vibrátor vagy más játékszer, használjátok bátran! Fontos azonban, hogy legyetek óvatosak, nehogy elcsússzatok a zuhanyzóban és egy csúfos balesettel végződjön az éjszaka!

Egy igazán meleg nyári nap után a legtöbb embernek eszébe sem jut, hogy tovább izzadjon az ágyban. Fenti tippjeink segítségével az együttlétek egyszerre hűtenek majd le és melegítenek fel!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását