2022. augusztus 9. - Emőd

Áprilisban pótolja koncertjét a Bars and Melody

A tavasz érkezése végre elhozta a járványügyi korlátozások feloldását is: a magyarországi koncerthelyszínekre újra szabadon be lehet belépni. Így a Bars and Melody is pótolhatja többször elhalasztott budapesti koncertjét: Leondre és Charlie április 2-án, az Analog Music Hallban találkozik ismét a magyarországi rajongókkal, azaz a bambinókkal.
2022. március 11. péntek 09:41 - HírExtra

„A világ VÉGRE ismét hagy turnézni bennünket! Áprilisban Csehországba, Magyarországra és Lengyelországba látogatunk. Alig várjuk, hogy újra veletek bulizhassunk, olyan régóta várunk már erre” írta nemrég Instagramján a Bars and Melody.

A Stay Frosty turnén a közönség élőben is meghallgathatja majd a Sadboi című legutóbbi lemez dalait, és az időközben megjelent kislemezes dalt, a Balit is: 
 

Eben a videóban is megjelenik (QR kódok révén) a BAM új, NFT alapú virtuális világa, az Interstellar Donut Lounge, vagyis a Csillagközi Fánkozó, ahova az NFT-ket vásárlók kapnak meghívást.

A budapesti koncertre azonban végre a valódi világban kerül sor április 2-án az Analog Music Hallban. A korábban meghirdetett időpontokra szóló jegyek változás nélkül érvényesek. Ahogy korábban is, a rajongók a normál belépő mellett különböző rajongói csomagok közül választhatnak: a VIP jegyek tulajdonosai a koncert mellett a zenekarral is találkozhatnak, közös kép készül róluk a srácokkal, ajándékként pedig egy posztert, VIP passztartót, passzt és karszalagot is hazavihetnek. A platina VIP csomag tulajdonosai pedig mindenki más előtt, már a beállás idején beléphetnek a helyszínre, és 1 órán át közösen lazíthatnak a zenekarral.

Forrás: Sajtóművek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását