2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Legyen karácsonykor is fontos a minőségi termékek ajándékozása

Az ünnepek közeledtével a gyermekes családok legfőbb kérdése, hogy mi kerüljön a fa alá a kicsik számára. Vannak, akik a használati tárgyakat részesítik előnyben, másoknál a gyerekek listája alapján ajándékoznak a szülők, de sokan vannak azok is, akiknek az a legfontosabb, hogy minőségi és fejlesztőjátékkal lepjék meg a gyerekeiket.
2021. december 21. kedd 07:26 - HírExtra

Miért érdemes a Djeco kínálatából választani? 

Napjainkban a legtöbb játékgyártó elsődleges törekvése, hogy minőségi és tartalmas játékokat hozzon forgalomba. A 1954-ben családi vállalkozásként indult Djeco egyike a színvonalas és jó minőségű termékeket forgalomba hozó játékgyártóknak. Azok a játékok, amelyeket ők készítenek, nem csak arculatuk, megjelenésük miatt kiemelkedőek, hanem rendkívül jó fejlesztőjátékok is egyben. Szinte a legtöbb gyártmányukról el lehet mondani, hogy a szülők és a gyerekek egyaránt nagyon élvezik ezért egytől egyig ajándékként is kiválóan megállják a helyüket. Djeco játékokért a Társasjátékrendelés.hu oldalra érdemes ellátogatni, mivel a márka legtöbb kiadott játéka fellelhető és megvásárolható ebben a webshopban.

A márka minőségének igazolásaként érdemes tudni, hogy a több mint 50 éve megalkotott játékok még múzeumi gyűjteményekbe is bekerültek, így megtalálhatóak a Moma, a Louvre és a Tate múzeumokban is.

A Djeco játékok gyártása és fejlesztése során az elsődleges és kiemelt cél, hogy olyan termékeket hozzanak létre, ami odavonzza a tekintetet, és a tartalom nem csak a megjelenésében, hanem a kreatív játékmenetben is megjelenik. Az, hogy ezek a termékek annyira szépek, többnyire annak köszönhető, hogy mindegyik magasan képzett illusztrátorok és művészek keze munkája. Ők tervezik a formát és az arculatot egyaránt.

A francia márka játékai minden korosztály számára kiválóak 

A minőségi gyártó kínálatában szinte minden korosztály számára készülnek feladványok vagy akár szerepjátékok. Nem lehetne azt mondani, hogy vannak jellemző típusok, ugyanis a játékok minden formában kaphatóak ettől a gyártótól: társasjátékok, kreatív, később díszként felhasználható rajzok, karcképek, kirakósok és akár a szerepjátékhoz szükséges kellékek is elérhetők a piacon.

A Djeco kiemelkedően jó a fejlesztő- és a kreativitást igénylő játékok tervezésében, ezért ha valaki ilyet keres, érdemes ezek között a termékek között keresgélnie. A választás terén biztos lehet abban, hogy jól fog dönteni, és szuper meglepetést fog okozni a megajándékozottnak - legyen az akár gyermek, fiatal, felnőtt vagy az idősebb korosztály.

A minőségi játékok ismérve, hogy rendkívül tartósak is egyben, így a Djeco esetében is mindig várható, hogy akár generációk sora játszhat és nőhet fel ugyanazzal a játékkal. Bármelyik termékre is essen a választás, a francia gyártó termékei garanciát is jelentenek egyben a kreatív és rendkívül színvonalas képességfejlesztő feladatok vagy egyéb feladványok minőségére és színvonalára vonatkozóan.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását