2024. március 19. - József, Bánk

Mi az a masszázsfotel, és hogyan működik?

Ellazulás masszőr segítsége nélkül, amihez nem is kell elhagynunk az otthonunkat? Igen, létezik ilyen! Korszerű bútorok segítenek benne. A masszázsfotelek  áramforrással működő készülékek, amelyek speciális masszázskarokat és masszázspárnákat vezérelnek. Lényeges, hogy a készülék működését aktuális szükségleteinknek megfelelően állíthatjuk be.
2021. november 24. szerda 17:16 - HírExtra

A masszázsfotelek egyre népszerűbbek az egész világon, így Magyarországon is. Mit érdemes tudni róluk? Milyen előnyökkel jár a rendszeres használatuk? Hamarosan kiderül!

A masszázsfotelek legfontosabb előnyei

Tudjuk már, hogyan működik a masszázsfotel. Marad a kérdés, hogy mikor, milyen esetben érdemes használni. A készülék ugyanis nagyon sok helyzetben a segítségünkre lehet. Serkenti a vérkeringést, lazítja az izomfeszültséget és az ízületi merevséget. Nem elhanyagolható előnye, hogy a masszázs kellemes érzés, amelynek során endorfinok szabadulnak fel a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy a masszázsfotel használata rövid időn belül javítja a hangulatunkat.

Milyen gyakorisággal használhatjuk a masszázsfotelt?

A válasz attól függ, milyen tünetekkel, fájdalmakkal küzdünk, és milyen gyakran érezzük, hogy a testünk valamelyik pontján lazítanunk kell az izomfeszültséget. Bátran használhatjuk akár napi rendszerességgel, például munka után, vagy valamilyen  nehéz helyzet előtt, amikor feszültnek érezzük magunkat. Napszaktól függetlenül, bármikor masszírozhatunk. A korszerű masszázsfotelek halkan, szinte zajtalanul működnek, vagyis akár késő este is bekapcsolhatjuk őket, ha épp erre van szükségünk. 

A fentiekből is látszik, hogy a testet ellazító masszázsfotelek rendkívül praktikus készülékek, melyekbe igazán érdemes befektetnünk. Használatuk jótékony hatással van az egészségre, és  csökkenti a stressz-szintet, amely sajnos egyre gyakrabban vált ki egészségügyi problémákat.

Gerincmasszázs szék - funkcionális és elegáns

A hátmasszírozó szék speciális masszázsfejei bármely kívánt pontot masszíroznak, miközben testközelben dolgoznak. A szék beállításai szabadon konfigurálhatók az egyéni igényeknek megfelelően. Ez magában foglalja a masszázs intenzitásának vagy a fűtési beállításoknak a beállítását. Az üléseink Bluetooth-kapcsolattal és Memory funkcióval is rendelkeznek, hogy emlékezzenek kedvenc beállításaira. 

A masszázsfotelek kárpitozása úgynevezett ökobőrből készül, amely könnyen tisztítható. Minden nálunk vásárolt masszázsfotelre két év vagy akár több év garanciát adunk (a választott opciótól függően). A Casada fotelek gyengéd, pihentető, de nagyon hatékony masszázsprogrammal rendelkeznek, amely minden feszültséget és izomgörcsöt megszüntet. Ez biztosítja a mély relaxációt, ami csökkenti a nap folyamán felhalmozódott magas szintű stresszt. A választott modelltől függően a rehabilitációs székek gyengéd vagy nagyon intenzív masszázsra alkalmasak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását