2024. április 18. - Andrea, Ilma

Jön a következő Dumbledore

Új dátumot kapott a Legendás állatok és megfigyelésük 3. epizódjának bemutatója, 2022. júliusa helyett április 15-én a mozikba kerül a Harry Potter-univerzum legújabb darabja.
2021. szeptember 23. csütörtök 11:54 - HírExtra

A The Secrets of Dumbledore (Dumbledore titkai) című epizód sztárjai, a címszereplőt alakító Jude Law és a Scamandert játszó Eddie Redmayne mellett Mads Mikkelsent is láthatják a nézők, ő a főgonosz Gellert Grindelwald szerepében Johnny Deppet váltja  - írta a The Hollywood Reporter.

Mivel Dumbledore tudja, hogy Grindelwald át akarja venni a hatalmat a varázslóvilág fölött, Scamandert bízza meg a veszélyes küldetésre induló csapat vezetésével, mely a gonosz ellen küzd. Az úton régi és új lényekkel, valamint Grindelwald egyre nagyobb számú követőjével ütköznek meg.

A David Yates rendezte harmadik rész a 2016-ban bemutatott Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a 2018-as Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című epizódokat követi.

A forgatókönyvet megírásában a varázslóvilág megalkotóját, J. K. Rowlingot Steve Kloves segítette, Rowling a producerek között is szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását