2021. október 16. - Gál

A DK panelprogramot ígér

A Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje azt ígéri, ha 2022-ben ő alakíthat kormányt, akkor újraindítja a panelprogramot és kiterjeszti a régebbi építésű társasházakra is, a kötelező önrészt pedig az állam fogja fizetni.
2021. szeptember 24. péntek 08:16 - HírExtra

Dobrev Klára egy csütörtöki online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy 2010 előtt számtalan panelház újult meg szinte teljesen egészében. Hangsúlyozta, hogy ezt uniós pénzből finanszírozták, de a panelprogramot a kormány sok évvel ezelőtt leállította.
    
Az eseményen részt vett Manhalter Dániel, a DK ellenzéki előválasztáson induló ferencvárosi és józsefvárosi országgyűlési képviselőjelöltje, aki azt mondta, hogy több millió család él különböző típusú társasházakban: panelekben, régi építésű házakban és új lakóparkokban.
    
Időnként mindegyik épület korszerűsítésre szorul, és nem mindegy, milyen minőségű a felújítás, miként az sem, hogy egy-egy lakóközösség mit tud ebből finanszírozni, a magyar családok ugyanis egyre nehezebb körülmények között élnek - fogalmazott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását