2024. március 29. - Auguszta

"Orbán ne lapítson sunyin a sötétben, hanem jöjjön ki a fényre, és mondjon le!"

Régóta mondjuk, hogy az Orbán-rezsim régen elárulta a rendszerváltást, és aljas, alantas módszereivel az egykori kommunistákkal és a keleti diktatúrákkal azonos szintre került - írja közleményében a Jobbik, a lehallgatási botrányra reagálva.
2021. július 21. szerda 09:00 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"Ezt erősítette meg a hír, miszerint a 2018-as választások előtt, és azóta folyamatosan, egy izraeli kiberfegyverrel célzottan magyar állampolgárokat figyeltetett meg az orbáni államrezsim. Ez pedig azt jelenti, hogy Orbán Viktor – visszaélve hatalmával – a magyar titkosszolgálatokat független újságírók, ügyvédek, ellenzéki politikusok és véleményvezérek, valamint más kormánykritikus közszereplők megfigyelésére használta fel.

Bár az Orbán-kormány vezető politikusai és a felelősséget csak hárítani képes miniszterei már maszatolnak, próbálják elkenni az ügyet, azonban az nyilvánvaló, hogy ezekhez a megfigyelésekhez a legmagasabb szintről kellett engedélyt adni. Varga Judit tehát egész egyszerűen hazudik, amikor arról hadovál, hogy ezek a titkosszolgálati megfigyelések a politikától függetlenek lennének. Elég nagy a valószínűsége, hogy az Orbán-kormány egyik legvéresebb szájú hazudozója ezúttal is csak a főnökét védi.

A napnál is világosabb ugyanis, hogy ezt az egész titkosszolgálati akciót nagy valószínűséggel Orbán saját maga rendelte el a politikai ellenfelei választások előtti megfigyelésére. Elég nyilvánvaló, hogy Orbán a megfigyelésekkel a 2018-as választási eredményeket is jelentős mértékben befolyásolhatta, hiszen a gyanútlan ellenzéki politikusok és jóhiszemű újságírók szinte minden lépéséről tudott. Ezt a gyanút erősíti, hogy az egykori kommunista diktátorokat is megszégyenítő zsarnok, Orbán Viktor most sunyít és lapul.

A kérdés az, hogy vajon most, a 2022-es választások előtt is megfigyelnek-e a magyar titkosszolgálatok független újságírókat, ügyvédeket, ellenzéki politikusokat és véleményvezéreket, valamint más kormánykritikus közszereplőket?

Egy ilyen botrány miatt a világ bármely demokratikus országában le kellene mondania a miniszterelnöknek, Orbán Viktor azonban csak gyáván lapít a sötétben, ahogyan az egykori kommunista diktátorok a bukásuk előtt sunnyogtak. A néppárti Jobbik azonban magyarázatot követel, Orbán jöjjön ki a fényre, és mondjon le!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását