2024. március 19. - József, Bánk

Természetes gondoskodás a kedvenceink egészségéért

Háziállat nélkül lehet élni, de nem érdemes. Tartja az ismert mondás, és valóban így is van. Éppen ezért (is) a gazdik számára kedvencük egészsége különösen fontos. De vajon hogyan gondoskodhatnánk róluk minél odaadóbban, mi mindenre kell odafigyelnünk?
2021. június 15. kedd 08:37 - HírExtra

Legjobb választás a táplálékkiegészítők forgatagában

Ahogy az emberek, úgy az állatok szervezetét is a minél természetesebb, minőségibb alapanyagokból készülő termékek támogatják leginkább. A piacon található, állatok számára készült márkák választéka rendkívül széles, eligazodni köztük viszont annál nehezebb. Ezért hiánypótlóak a HUMAC 100%-ban természetes táplálékkiegészítői, melyek kifejezetten háziállatok számára, az ő igényeiknek megfelelően lettek kifejlesztve. 

Hogyan hat az állatok szervezetére?

Míg az egyes, akár nagyobb összegekbe is kerülő gyógyszerek leginkább a már kialakult betegségek esetén alkalmazhatóak (gyakran kellemetlen mellékhatásokkal kísérve), addig a HUMAC étrend-kiegészítői nemcsak az immunrendszer megerősítését, az allergiás tünetek jelentős csökkenését, de az egészségügyi problémák megelőzését is hatékonyan segítik.

Aktív huminsavtartalmuknak köszönhetően megkötik a méreganyagokat, majd kiürítik azokat az állat szervezetéből. Így tulajdonképpen olyan, mintha a kedvencünk szervezete saját magát gyógyítaná meg, mindenféle kellemetlen eljárás vagy erős, szteroidos gyógyszerek alkalmazása nélkül.

Tudatosság és egyensúly a táplálkozásban

A HUMAC munkatársai elárulták, hogy a vásárlóik visszajelzései alapján a legkedveltebb termékeik között van a HUMAC Natur AFM 100 g és a Humac Mist bőrnyugtató spray. A Natur AFM értékes összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat az emésztőrendszer és a szervezet teljes működésére, biztosítja a mikro- és makroelem ellátást, szebb szőrzetet, kevesebb bélgáztermelődést és kiegyensúlyozottabb kedélyállapotot eredményez. Ideális “fegyver” lehet a hasmenés, az emésztési zavarok és a különféle mérgezéses esetek elleni harcban, megelőzésképpen és kezelés gyanánt is.

A HUMAC Mist ezzel szemben főleg a bőrt védi többek között a fájdalmas sebek, viszkető kiütések, allergiás tünetek, illetve a gombásodás ellen. A pikkelyes, kiszáradt bőrréteget is képes hatékonyan kezelni, ugyanakkor a bőr saját védekezőrendszerét is kellőképpen megerősíti. A napi eledelhez kis mennyiségben adagolva fejti ki hatását, mindezt a természet erejének a kiaknázásával. 

Óvd meg te is kedvenced egészségét, próbáld ki a HUMAC teljesen természetes készítményeit, melyek igazán nekik, az ő igényeiknek megfelelően készülnek. Állatbarátoktól állatbarátoknak és persze, a kis barátoknak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását