2024. március 19. - József, Bánk

Egyre népszerűbbek az online fogadások

Gólok száma? Szögletarány? Első sárgalap? Ki lövi a büntetőt? Mekkora lesz az összpontszám a kosármeccsen? mennyivel nyer a csapat? Ezek a kérdések - és még ezer másik - amikre tippelni lehet a sportfogadási oldalakon. A jogi háttér ugyan nem tökéletes, de a világháló keze messzire ér.
2021. június 9. szerda 11:01 - HírExtra

Az internet adta lehetőségek igen széles tárházat nyújtanak azoknak, akik időt szeretnének megspórolni maguknak. Ma már otthonról, számítógép, tablet, vagy okostelefon segítségével intézhetjük el a hivatalos ügyeinket a kormányablakokban az ügyfélkapunk keresztül, adózhatunk, vállalkozást indíthatunk, banki átutalásokat kezdeményezhetünk, vásárolhatunk… és nem utolsósorban fogadásokat is köthetünk.

Az online felületnek ez a varázsa egyre többeket vonz. A fogadási lehetőségek száma egyre bővül, számtalan oldal kínálja a szolgáltatásait, a nyerési lehetőségeket. Jelenleg a magyar szabályozás még nem kidolgozott, ezért a hatóságok megpróbálják ellehetetleníteni a fogadási oldalakat, hiszen ma még monopolhelyzetben van a Szerencsejáték Rt. ezen a piacon, ők az egytelenek akik Magyarországról sportfogadást ajánlhatnak. Hogy ez meddig lesz így még kérdéses, de előbb-utóbb meg fog nyílni ez a piac is.

Mivel ez internetet nem véletlenül nevezik világhálónak, Magyarországról is (és az internetet cenzúrázó diktatúrákon kívül bárhonnan) elérhetőek a különféle sportfogadási oldalak. Ezek közül az egyik a 22bet, mely lefedi a sport minden szegletét, a focitól, a kosárlabdán át, a teniszig. 

Rengeteg opció

Az online hozzáférés ráadásul lehetőséget ad arra, hogy a felhasználó élőben tegye meg tétjeit. Akár egy meccs közben is fogadhat arra, hogy a hátrányban lévő fél megfordítja az állást. Ez általában igen nagy szorzót ad, ami nagy nyereménnyel kecsegtet. Az ilyen élő fogadás talán a legizgalmasabb szelete a sportfogadásnak, hiszen együtt izgulhatunk a csapatért és a nyereményért, miközben követjük a mérkőzést vagy versenyt. De fogadhatunk a gólok számára, a szögletek arányára, vagy hogy ki szerzi a legtöbb pontot, ki üti a legtöbb ászt, ki lesz a következő piros lapos, vagy ki rúgja a büntetőt.

A sportfogadás varázsa nem csak a sport szeretetét, de a nyeremény lehetőségének izgalmát egyben kínálja fel. Persze a sportfogadó oldalakon egyéb játékokkal is próbára tehetjük szerencsénket. Online kaszinó, vagy pókerjáték is elérhető a legtöbb oldalon. 

Sok szerencsét mindenkinek!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását