2021. április 11. - Leó, Szaniszló

A 7 csakra karkötő hatása - jó, ha tudja!

A csakra az emberi testben található pszichikai energia egy központi magja. A hinduizmus szerint hét fő csakra létezik, amiket az életerőt szállító vezeték kapcsol össze. Így a csakrákon átáramló életerő szabályozza a test életfunkcióit és teremti meg az egyensúlyát.
2021. március 4. csütörtök 16:25 - HírExtra

A hét csakra: gyökércsakra, keresztcsonti csakra, köldökcsakra, szívcsakra, torokcsakra, homlokcsakra, korona csakra. 

A csakrákra meghatározott ásványok hatnak. Attól függően, hogy hol van elakadás, melyik csakrát kell erősíteni, a megfelelő ásványból készített karkötő gyógyító és jótékony hatással bír azok számára, akik egy kicsit is hisznek benne. 

A csakra karkötőben legalább hét, mindegyik csakrára hatással lévő ásványi kő megtalálható. Nézzük csakrák szerint lentről felfelé haladva a 7 csakra karkötő hatását. 

A gyökércsakra az életfeladatok és a munkával kapcsolatos energia központja. Határozottá, magabiztossá tesz, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad. A keresztcsonti csakra a pénzhez való viszonyt és a szexualitást tartja egyensúlyban. A köldökcsakra segíti az emésztést és hatásos a depresszió kezelésében. 

A szívcsakra a legfőbb energiaforrás, segíti a belső harmónia és a kiegyensúlyozottság érzését megteremteni. A torokcsakra a kommunikáció, a kreatív önkifejezés és a koncentráció elősegítésére hivatott. A homlokcsakra, azaz a harmadik szem az intuíció fejlesztéséhez és a belső értékek megtalálásához ad lendületet. A korona csakra kiválóan használható a döntéshozatalban.

Az ásványok erejével tehát képesek lehetünk magunkat és a szerveinket gyógyítani. A kövek rezgése képes a lelki energiamezőket kisimítani és harmóniát teremteni a mindennapokban.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását