2024. március 29. - Auguszta

Ajándékötletek focirajongóknak

Van a családban vagy a baráti körödben egy óriási focirajongó? Valaki, akit bármikor le lehet venni a lábáról bármivel, ami a kedvenc csapatához kapcsolódik? Persze lehet, hogy már mindene megvan, amit csak egy fan kaphat, mi mégis megpróbálunk olyan ajándékötleteket adni, amikkel biztosan betalálsz.
2021. január 25. hétfő 14:35 - HírExtra

Dekoráció és praktikus ajándékok

Nagyon fontos, hogy tudjuk, hogy milyen habitusú az ajándékozott, milyen meglepetések azok, amiket leginkább preferál. Ha inkább a praktikum híve, akkor mindenképp olyan focis ajándékokat keressünk neki, amik egyben más funkciót is betöltenek. Egy focis ébresztőóra igazi telitalálat, hiszen sokkal jobb érzés úgy korán kelni, ha már az óra látványa is mosolyt csal az arcunkra. 

A sörök szerelmeseinek nem is lehetne jobb választás, mint ötvözni az italt a focival, így egy focis sörnyitó lehet az igazi befutó. Focilabda, ami sörnyitóként funkcionál, hogy bármikor hozzájusson az éltető nedűhöz. Több, mint figyelmesség!

Teázik vagy kávézik reggelente? Mi lehetne jobb választás a számára, mint egy vagány focis, Puskás Öcsit ábrázoló bögre? Sokkal jobban fog ízleni a reggeli napindító, mint egy hagyományos, egyszerű bögréből. Akár a munkahelyre is be lehet fogni, hiszen ott még inkább kell egy kis dopping, hogy jól induljon a reggel, de minimum egy kis munkakedvet csempésszen bele. 

Egy focista szobor már inkább a komolyabb ajándékkategóriába tartozik, de valószínűleg minden focirajongó férfi álma. Apropó, tudtad, hogy a nők egy része is igencsak rajong a fociért?

Még több ajándék

Ha imád focimeccsre járni akinek szánod az ajándékot, akkor egy stílszerű sálnál keresve sem találhatsz jobbat. Na jó, talán a koponyával díszített sörsisak még menőbb, amivel még a B középben is garantáltan kitűnik a tömegből. Nem hiszed? Biztosan óriási örömet szerzel majd vele, ha pedig a kettőt kombinálod, te leszel a nap sztárja. 

Amennyiben inkább az otthoni kiegészítőkre koncentrálsz, akkor egy dekoratív párna segíthet ki, amit akár a meccs izgalmai között is lehet szorongatni. Ezzel biztosan semmiben nem tehet kárt, még akkor sem, ha egy kihagyott gól adta csalódottságban a falhoz vágja. Ugye, hogy jó döntés a családi béke érdekében?

Sőt egy focis képkeret is biztosan jó meglepi, főleg ha még egy meccsen készült képet is tudsz beletenni. Ha pedig a kedvencével pózol rajta, akkor garantáltan minden szoba éke lesz!

Ugye, hogy ismersz olyat, akinek ezek az ajándékok biztosan a világot jelentenék? Hogy hol találsz ilyen praktikus és hasznos ajándékokat a témában? Az Ajándék Guru oldalán még ennél is több focis ajándék várja, hogy felfedezd és kiválaszd a tökéletest! Ne habozz, keresd meg az ideális ajándékötletet még ma a legnagyobb focirajongónak!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását