2024. április 20. - Tivadar

A választás lehetősége

Napjainkban a megnövekedett számú szolgáltatóknak és a változatos áron elérhető hasonló szolgáltatásoknak köszönhetően érdemes időt szentelni minden döntés meghozatala előtt. Igaz ez az idegenforgalommal összefüggő szolgáltatások területére is.
2020. december 8. kedd 13:40 - HírExtra

A világjárvánnyal kapcsolatos helyzetből adódóan sokaknak volt leelőlegezett, befizetett szolgáltatásuk, amelyeket nem tudtak igénybe venni, vagy még rosszabb, az árát sem látják soha viszont. 

Repülős utak 

Járvány ide vagy oda, az ember szíve továbbra is külföldre húz, ezért repülős utazásokra vágyunk. Mostanság a fapados légitársaságok szinte fillérekért, vagy egyet fizet, kettőt kap akcióban dobálják hozzánk a jegyeket. Ezért ha a körülmények engedik, érdemes ezekkel a vissza nem térő lehetőségekkel élni. A szállási lehetőségek listája szinte végtelennek mondható. Az Airbnb segítségével a hotelek árain alul találhatunk magánszálláshelyeket. Ezek segítségével sokkal exkluzívabbá tehetjük a külföldön töltött időt, és elkerülhetjük a szállodai zsúfoltságot is. 

Reptéri kavalkád 

A repülős utazások másik meghatározó pontja maga a reptér. Az ott töltött hosszú idő és az esetlegesen rossz élmények nagyon is rányomhatják bélyegüket a teljes szabadságra. A fennakadások adódhatnak a terminálban, de akár azon kívül is. Általános probléma a reptéri parkolók zsúfoltsága vagy azok rendkívül magas árai. Szerencsés a helyzet hazánkban a pár éve üzemelő vecsési parkolónak köszönhetően. Közvetlenül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében található, magán buszjárataival közlekedik a terminálhoz. A ferihegyi reptéri parkolás náluk megfizethető.

Parkolás extrákkal 

Maga a parkolási szolgáltatás nonstop rendszerben működik, 0-24 óráig elérhetőek, ahogy ügyfélszolgálatuk is. Online rendszerükben egyszerűen és gyorsan lehet foglalni. A legjobb, hogy a költségek rendezésére csak a szolgáltatás igénybevételekor kerül sor. A parkolási vonal mellett egyéb szolgáltatásokat is bevezettek. Így az utazóknak lehetőségük van náluk „last minute” utasbiztosítást kötni. De rendelkezésünkre állnak gépjárműápolás tekintetében is. A takarításra váró gépkocsi náluk parkolhat, majd amíg nyaralsz, az idő alatt az autód is megszépülhet kívül és belül is egy alapos nagytakarításnak köszönhetően.

A választás joga mindig a tiéd, mérlegelj az igényeidnek megfelelően. Érdemes olyan szolgáltatóra tenni a voksot, ahol több szolgáltatással is a rendelkezésedre állnak. Meglátod, ez nagy előny lesz már a szervezés tervezésekor és a lebonyolításkor egyaránt. A nyaralásod alatt így minden a terveidnek megfelelően fog alakulni. Egy jó választással elkerülheted a problémákat, és utazásodat felejthetetlenné tudod tenni. Inkább a tökéletes szervezésnek köszönhetően legyen az egy maradandó emlék, mint az utazás alatt tapasztalt problémák miatt. Dönts jól, és legyen kellemes kirándulásod!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását