2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Jobbik vizsgálatot akar a kiszivárgott felvétel miatt

Brenner Koloman, jobbikos politikus szerint a Fidesz médiamanipulációja, hogy alulinfirmáltságban tartsa a lakosságot, a hangfelvétel pedig leleplezte mindezt.
2020. november 17. kedd 10:05 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"A Fidesz egypárti túlhatalmának egyik biztosítéka a torz médiahelyzet. Most fellibbent a függöny a közmédia működésével kapcsolatban, hiszen mindenkinek érdemes meghallgatnia azt a kiszivárgott felvételt, amelyen egy Bende Balázs nevű vezető szerkesztő/fideszes propagandista jelzi: aki a szerkesztőségben és a műsorokban nem a Fideszt támogatja, az keressen új állást.

A néppárti Jobbik viszont hisz a normálisan működő polgári demokráciában, amelynek alapvető feltétele a kiegyensúlyozottan tájékozott, felelős polgár. Ezért is tartjuk felháborítónak, hogy a Fidesz szándékosan tartja a magyar polgárok jelentős részét mélyszegénységben és alulinformáltságban, mi viszont jólétet és médiaszabadságot akarunk minden magyar polgárnak.

A felszólalásomban felszólítottam a fideszes kormányt és a Médiatanácsot, hogy haladéktalanul indítsanak vizsgálatot a Bende-ügyben, és a közmédia pedig változtassa meg a szerkesztési elveit, és biztosítson végre a parlamenti arányoknak megfelelő, nem szerkesztett megszólalást az ellenzéki politikusoknak! Csengey Dénest idézve: ne féltsék tőlünk a közmédiát, nagyon fogunk rá vigyázni, hiszen a miénk."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását