2024. április 26. - Ervin

Jobbik: Orbánék "kistáskák"

A miniszterelnök a szokásos közrádiós propagandaműsorában egészen félelmetes szintet lépett az önigazolásokban - kommentálta a Jobbik Orbán pénteki rádiós megnyilatkozását.
2020. november 6. péntek 15:05 - HírExtra

A Jobbik HírExtrához eljuttatott közleménye: 

"Mindezt éppen azon a napon, amikor a hivatalos jelentésekben a napi halálozások száma meghaladta a 100 főt. Szerinte a jelenlegi helyzet „érdekes”, szerintünk viszont tragikus. Decemberre időzítette az egészségügy teljesítőképességének határát Orbán Viktor. Mintha nem ebben az országban élne, mintha nem tudná, hogy ezt a határt már rég túllépte az ország. Persze alapos a gyanú, hogy pontosan tud mindent, de szándékosan manipulálja az embereket.

Hogy miként lehet emberszeretetről, keresztény kultúráról értekezni, és műtétek elhalasztását bejelenteni egy mondatban, azt épeszű ember felfogni sem tudja, ha nem a fideszes gátlástalanság világában szocializálódott. Orbán környezetében nyilvánvalóan fel sem tűnik már ez a súlyos ellentmondás. Ahogy az sem, hogy miközben a kormány szerint van elég hely, szakember a kórházakban a covidos betegek ellátására, a valóság erre rendre rácáfol: fogynak az orvosok, a szakápolók, telítődnek a kórházak – káosz van.

Orbán – miközben napról napra egyre több honfitársunk hal meg – a pillanatnyi helyzetet „érdekesnek” nevezi, mondván, őt a jövő érdekli, hogy az egészségügyi rendszer mikor ér el a teljesítőképessége határára. Azonban egy pillanatig se higgyünk a szemfényvesztésnek: őt kizárólag a hatalma megtartása érdekli! Egyszerűen retteg a bukástól, a kamu-konzultáció mögé bújva tovább menekül a felelősség elől. Ujjal mutogat az emberekre: Ti akartátok! Miközben minden az ő döntése – ezért leplezik tudatosan a járvány okozta katasztrófahelyzetet.

„Már csak a téli szünetig kell kibírni” – teszi hozzá Orbán, aki szerint az észszerűség határán belül van, hogy a kiszolgáltatott pedagógusok rettegnek, sorra kerülnek intenzív osztályra, hatan közülük pedig már el is hunytak. Azonban ne legyenek kétségeink: hasonló empátiával szemlél minden, családjáért és jövőjéért aggódó magyart az ilyenkor is jóízűt libernyákozó, ex-liberális internacionálé alelnök Orbán Viktor.

„Ha jó szél fúj, jó szerencse van, és az Isten is megsegít, s megérkezik a vakcina, akkor sikerülhet kezelni a járványhelyzetet”. Tehát a magyar kormányfő, a nagy nemzeti államférfi a szerencsében bízik, meg a széljárásban. Szerintünk meg egy felelős (!) kormány kell, egy felelős (!) miniszterelnökkel az élén, amely nem csak hazudozni tud, meg maszatolni, hanem képes kezelni a válságot. Orbán Viktor és kormánya megbukott válságkezelésből! Sajnos, mára már naponta több tucat honfitársunk élete bizonyítja, hogy ez a kormány nem készült fel semennyire a senkit sem meglepetésként érő második hullámra. Orbánék eljátszották a nagymenőt, de valójában kistáskák!

Ráadásul az is nyilvánvaló, hogy Orbánék azért halasztják, ameddig csak tudják a szigorításokat, vagyis a valós válságkezelést, mert más európai országok kormányaival szemben, ők már a felkészülés helyett azon mesterkedtek, hogy hogyan lapátolják ki a válságkezelés finanszírozására és az emberek valós megsegítésére felcímkézett százmilliárdokat."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását