2024. április 20. - Tivadar

Tom Hanks befolyásolhatja az elnökválasztást

November 3-án tartanak elnökválasztást Amerikában, és egy közvéleménykutatás szerint a sztároknak komoly szerep jut a választók véleményének alakításában.
2020. október 30. péntek 12:36 - HírExtra

A demokrata párti Tom Hanks például, aki Joe Bident támogatja Trump elnökkel szemben, a megkérdezettek 12 százaléka szerint hiteles forrás, ezért az ő véleménye szerint szavaznak. Taylor Swift szintén fontos demokrata véleményformáló, ahogyan Beyoncé, LeBron James és Dwayne Johnson is az. A fekete szavazók 28 százaléka tájékozódik a sztárok kiállása alapján, míg a fiatalok 17 százaléka figyel oda arra, miként vélekednek a hírességek. A meleg közösség 45 százaléka kíséri figyelemmel, mit mond Lady Gaga.

Tom Hanks legközelebb A kapitány küldetése című filmben lesz látható. Volt katonatisztet alakít, aki a polgárháború utáni vadnyugaton el akar juttatni egy lányt a családjához, és ezernyi veszéllyel kénytelenek szembesülni.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását