2024. március 29. - Auguszta

Momentum: A Fidesz bevédi Simonkát

"Az elmúlt napokban, hetekben arról szóltak a hírek, hogy a Fideszen belül sokan Simonka György, Békés megyei országgyűlési képviselő ellen fordultak és talán szakadás látszik a Fidesz pajzsán" - írja pénteki közleményében a Momentum.
2020. augusztus 28. péntek 12:19 - HírExtra

A Momentum közleménye:

 "Helyben fideszes képviselők látványosan a polgármester és alpolgármester ellen fordultak - mivel róluk köztudott, hogy “Simonka emberei”. Úgy tűnik, ez csak porhintés.

Sebők Éva, Orosháza momentumos képviselője számolt be az alábbiakról:

Emlékezetes, hogy Simonka György felségterületének központjában, Orosházán ismét bedőlt szabálytalanság miatt egy pályázat, amely miatt az egyébként is nehéz anyagi helyzetben lévő településnek 52 millió forintot vissza kell fizetnie.A Momentum szerint véget kell vetni a következmények nélküliségnek, ezért rendkívüli ülést indítványoztam, amelyben kezdeményeztem Dávid Zoltán polgármester, Oravecz Nóra alpolgármester és Elekes Lajos volt alpolgármester ellen a fegyelmi eljárást. A fegyelmi eljárás alkalmas lett volna a városvezetők felelősségének megállapítására és az okozott anyagi kár rajtuk történő behajtására.” 

A fegyelmi eljárás és a felfüggesztés megszavazásához a helyi “szakadár”, “Simonka-ellenes” fideszesek szavazata is szükséges lett volna, de ők ahelyett, hogy az általuk bőszen hirdetett megújulás mentén ezt támogatták volna, és kiálltak volna az orosháziak mellett, inkább leszavazták a beadványt. Ezzel bebizonyították, hogy “a tiszta kezű Fidesz továbbra is illúzió és heves fellépésük a harmadrendű vádlott ellen csak szemfényvesztés, a 2022-es választásokra történő felkészülés. Amikor cselekedni kell, a Fidesz továbbra is megvédi Simonkát. És ezért az orosháziak fizetnek.” zárta Sebők Éva a beszámolóját."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását