2020. április 2. - Áron

Ózd: több mint ezer ember megélhetése veszélyben

Miután kiderült, hogy az ózdi ABB-gyárat bezárja a tulajdonosa az Orbán-kormánynak azonnal lépnie kellett volna. Fel kellett volna vennie a kapcsolatot az önkormányzattal és mindent meg kellett volna tennie, hogy megnyugtassa a lakosságot, hiszen több mint ezer ember megélhetéséről van szó - írja közleményében az MSZP.
2020. február 14. péntek 15:37 - HírExtra

"A Fidesz korábban nagyon gyorsan tudott lépni a munkavállalók érdekében, amikor a Mátrai Erőmű átvételéről volt szó, most azonban mélyen hallgat. Miért? Talán az ózdi 1200 munkahely kevesebbet ér a fideszes politikusoknak? Nem a haverok és a multik érdekeit kellene szem előtt tartania a kormánynak, hanem a dolgozókét. - írja Varga László, az MSZP képviselője"

"Itt lenne az ideje, hogy a Fidesz a munkavállalókat tekintse stratégiai partnerének. Palkovics Lászlónak pénteken végre valamit mondania kell annak az 1200 embernek, akiket a gyár bezárása közvetlenül érint. A kormánynak pedig az Országgyűlésben kell válaszokat adnia arra, hogy hogyan akarja kezelni a helyzetet."   

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását