2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mi mindenre jó a ponthegesztett háló?

Akik tartanak a ház körül baromfikat, kisebb állatokat vagy akár díszmadarakat, azok tudják, hogy milyen praktikus, hasznos és tartós eszköz a ponthegesztett háló. Az állatkertekben is ezt használják alapanyagként, mivel biztonságos és erős ketreceket, kalitkákat lehet készíteni belőle. Akár szűrőként is funkcionálhatnak és hosszú éveken keresztül állják a sarat.
2020. február 14. péntek 17:55 - HírExtra

Többen madárháló néven ismerik a ponthegesztett hálót, ami a hagyományos drótháló alternatívájaként terjedt el a használatban. Hasonló a dróthálóhoz, csak kisebb lyukkal rendelkezik. Stabil, erős kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a zord időjárási körülményeknek és a külső fizikai behatásoknak egyaránt.

A ponthegesztett háló előnyei

Előnyei a hagyományos dróthálóval szemben: 

- A hegesztésnek köszönhetően strapabíróbb és merevebb a dróthoz képest.

- Anyagának és a hegesztésnek köszönhetően rendkívül tartós, kevésbé deformálódik.

- Sűrűbb rácsozású, ezért az állatok szempontjából biztonságosabb.

- Könnyen szabható, alakítható.

- Könnyen elbontható és újrahasznosítható.
 

Mihez lehet felhasználni a ponthegesztett hálót?

Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy mire használhatja a ponthegesztett hálót.

- A baromfiudvar elkerítésére: a ponthegesztett hálóval elkerített baromfiudvarban biztonságban tudhatja haszonállatait. Kisebb és nagyobb területet is körbekeríthet vele. Erős és biztonságos. A szárnyasok nem tudják kikezdeni az erős hálót, a ragadozó állatokat pedig távol tartja tőlük. Még a kisebb rágcsálókat sem engedi bejutni. Természetesen a kisebb ragadozók, rágcsálók ellen nemcsak ponthegesztett hálóval, hanem különböző csapdákkal is védekezhet. 

- Ketrec készítésére: kis testű házi, háztáji állatok védelmére, elkerítésére szolgál a ketrec. Ponthegesztett hálóval készítve biztos megoldást nyújt.

- Röpde díszmadarak részére: felelős állattartók a lehető legtökéletesebb megoldást keresik gyönyörű kedvenceik számára. A ponthegesztett hálóból készült röpde többféle rácsközzel is elérhető, biztonságos szerkezet, így garantáltan biztonságban tudhatja az állatokat.

- Térelválasztásra: a ponthegesztett háló kiválóan alkalmas kerítés készítésre, telken belüli térelválasztásra is, abban az esetben, ha a telepítéshez megteremtjük a sima talajfelszínt és a lábazatot. Mezőgazdasági háló alapanyagaként is kiváló.


Javasoljuk, hogy böngéssze át a VasMűszakiBolt.hu webáruház kínálatát, ahol többféle ponthegesztett hálót talál. Egyedi igényekhez alkalmazkodva méretre is vágják az Önnek megfelelőt. 

Tudjuk, hogy a ház körül rengeteg munka van, ami nagy eszközigénnyel is jár. Nézze meg a webáruház teljes kínálatát, garantáltan minden szükséges eszközt megtalál itt, amire szüksége lehet. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását