2024. április 16. - Csongor

5 kabát amit idén télen is biztosan felvennél

A 2019-es év végére a kabátoknál egy olyan trend mutatkozik, ami elég egyszerű: minél nagyobb, annál trendibb. Ha nincs nagy, hosszú kabátod, és mégis divatosnak hiszed magad, inkább ki se mozdulj! Megnézve az idei trendeket, a hosszú, néha érdekesen kialakított kabátok az igazán divatosak.
2019. december 9. hétfő 15:08 - HírExtra

Szerencsére a sine.hu webshopból olyan kabátokat rendelhetsz, amelyek nem kerülnek százezrekbe, de tökéletesen illeszkednek az idei trendekhez. Nézzük tehát hogy milyen női dzsekik és kabátok kerülhetnek a figyelembe középpontjába ezen a télen!

Feltuningolt viharkabát

A viharkabátokat általában ősszel vesszük elő, de ha kellően ki van bélelve – sok ilyet kapni, érdemes azért megnézni – akkor összetett előnyöket élvezhetünk: egyrészt a hosszú ujjnak köszönhetően el tudjuk bújtatni a kezünket, másrészt pedig a combunkat is védi valamennyire a hosszú kabát, így lent sem fázunk. Ezek fontos előnyök, és az, hogy most ez a divat, még inkább arra viszi az ember lányát, hogy szerezzen be egy jó kis viharkabátot. Hidd el, megéri! Nézzünk néhány képet!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását