5 kabát amit idén télen is biztosan felvennél

A 2019-es év végére a kabátoknál egy olyan trend mutatkozik, ami elég egyszerű: minél nagyobb, annál trendibb. Ha nincs nagy, hosszú kabátod, és mégis divatosnak hiszed magad, inkább ki se mozdulj! Megnézve az idei trendeket, a hosszú, néha érdekesen kialakított kabátok az igazán divatosak.

Szerencsére a sine.hu webshopból olyan kabátokat rendelhetsz, amelyek nem kerülnek százezrekbe, de tökéletesen illeszkednek az idei trendekhez. Nézzük tehát hogy milyen női dzsekik és kabátok kerülhetnek a figyelembe középpontjába ezen a télen!

Feltuningolt viharkabát

A viharkabátokat általában ősszel vesszük elő, de ha kellően ki van bélelve – sok ilyet kapni, érdemes azért megnézni – akkor összetett előnyöket élvezhetünk: egyrészt a hosszú ujjnak köszönhetően el tudjuk bújtatni a kezünket, másrészt pedig a combunkat is védi valamennyire a hosszú kabát, így lent sem fázunk. Ezek fontos előnyök, és az, hogy most ez a divat, még inkább arra viszi az ember lányát, hogy szerezzen be egy jó kis viharkabátot. Hidd el, megéri! Nézzünk néhány képet!