2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Rock'n'roll slágerek a jótékonysági koncerten

A hatvanas évektől a napjainkig terjedő időszak legnagyobb rock'n'roll, funky, R&B és west coast slágerei szálalnak meg a Time After Time című jótékonysági koncerten december 9-én a budai MOMkultban.
2019. december 2. hétfő 11:01 - HírExtra

 

    Az ismert dalok ezúttal akusztikus hangszerelésben csendülnek fel Chris Mattheisen és a Bonus Track Band, valamint számos ismert színművész előadásában - közölte a szervező GetCloser Concerts az MTI-vel. A Bonus Track Band azért alakult tíz évvel ezelőtt, hogy az elmúlt évtizedek világslágereit játssza, mások mellett Bob Dylan, Janis Joplin, Jimi Hendrix, a Beatles és Chris Isaak slágereit adja elő.

 A csapatban két profi zenész, Giret Gábor (gitár; Jamie & Robi Band, Kowalsky meg a Vega, R-GO) és Kottler Ákos (dob; Jamie Winchester, Balkan Fanatik, B the First) mellett a hobbizenész Fényes Gábor (basszusgitár) és Hudák Imre (gitár) játszik, kiegészülve a hazai nagyvállalatok topmenedzsereként ismertté vált Suga Jánossal (ének) és Chris Mattheisen amerikai-magyar üzletemberrel (gitár, ének).

    Az éneklő színészcsapatban december 9-én a MOM Kulturális Központban ott lesz Gryllus Dorka, Simon Kornél, Jordán Adél, Trokán Nóra, Trokán Anna, Törőcsik Franciska, Fekete Linda, Ódor Kristóf, Ónodi Eszter, Tasnádi Bence és Thuróczy Szabolcs.

    Az est fellépői és a szervezők a koncert teljes bevételét a nyíregyházi Új ÉFOÉSZ Tarnai Ottó Egyesületnek ajánlja fel, amely az Észak-Alföldi és Észak-Magyarországi régió területén élő értelmi fogyatékos, elsősorban autista gyermekeknek és felnőtteknek nyújt segítséget.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását