2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Pretty Maids a Barba Negrában

December 18-án pótolja tavasszal elhalasztott koncertjét a Pretty Maids. Az év eleji turné utolsó állomásai, így a budapesti fellépés azért került lemondásra, mert az énekes Ronnie Atkins a turné során egy kisebb balesetet szenvedett, és megfigyelésre kórházba került, azonban rövid idő elteltével már ismét változatlan lendülettel tolta tovább a rock and roll szekerét.
2018. december 11. kedd 15:30 - HírExtra
 Ronnie idén ősszel a Nordic Union nevű zenekarral is kiadott egy Second Coming című albumot, jövőre pedig a Pretty Maids is újabb, immár 16. nagylemezét tervezi elkészíteni, ami a 2016-os Kingmakert követi majd.

A Pretty Maids ősszel Japánban is játszott, decemberben pedig egy karácsonyi miniturné keretében pótolja az elmaradt fellépéseket, végül hazai pályán, Koppenhágában egy duplakoncerttel zárják az évet. A december 18-ai, budapesti fellépésre nem az eredetileg tervezett helyszínen, hanem a Barba Negra Music Clubban kerül sor, a márciusra megváltott jegyek is érvényesek erre az estére.

Az este hazai fellépője az Amberjack zenekar lesz, melynek első nagylemeze, a Storm 2017 tavaszán jelent meg: leginkább vintage-rock zenekarként emlegetik őket, de valójában stílusuk egyedi és hiánypótló a hazai zenei palettán, hiszen a klasszikus blues-rockzenét szólaltatják meg fergeteges hangszeres és énektudással mostani, modern köntösben. Cockroach című tavalyi videójuk itt látható:


 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását