2019. december 16. - Etelka, Aletta

DK: Nemcsak Trócsányi bukott, de Orbán is

A DK szóvivője szerint nemcsak Trócsányi László európai uniós biztosjelölt bukott el csütörtökön az Európai Parlament jogi bizottsága (JURI) előtt, hanem vele együtt Orbán Viktor miniszterelnök politikája is.
2019. szeptember 26. csütörtök 21:46 - HírExtra
 

Barkóczi Balázs azt követően beszélt erről sajtótájékoztatón, hogy a JURI összeférhetetlenséget állapított meg Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda állami megrendelései miatt.

A DK szóvivője szerint ez azt jelenti, hogy "Trócsányi László korrupt, ezért még a startvonalra sem engedték állni".

A politikus Európa leggyengébb miniszterelnökének nevezte Orbán Viktort, a bővítési portfoliót pedig a leggyengébb posztnak, amit azzal indokolt: az unióban nincs, és sokáig nem is lesz napirenden a bővítés politikája.

"De sajátos módon még ez sem jött össze neki" - értékelt -, szerinte azért, mert "a lopást, amelyre az Orbán-rendszer épül, nem tolerálják Európában".

A szóvivő szégyennek nevezte, hogy most első ízben még a meghallgatásig sem jut el az ország biztosjelöltje, ez azonban szerinte Orbán Viktor szégyene, aki "Trócsányi Lászlóval együtt bontotta le a jogállamiságot".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását