2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Újra itt a Kádár-rendszer?

A Jobbik szerint 2010-ben elindult a Kádár-rendszer restaurációja és továbbra is volt kommunisták irányítják az országot.
2018. november 5. hétfő 08:32 - HírExtra
  

A Jobbik az 56-os hősök szellemében ellenállást hirdet a diktatúra felé tartó "nemzeti együttműködés rendszere" ellen - jelentette ki a párt szóvivője vasárnap Budapesten.

Szilágyi György a Fidesz székháza előtt megtartott sajtótájékoztatón úgy vélekedett, a Kádár-rendszerhez hasonlóan ma is csak azok juthatnak előre, akik rendszerhűek, a többieket pedig ellehetetlenítik és eltapossák. Szerinte 1989-1990-ben nem rendszerváltás, csak "módszerváltás" történt, mára pedig a teljes diktatúra felé megyünk. A volt tanácselnökökhöz hasonlóan, most a "ner" kiskirályai uralkodnak vidéken és a fideszes média segítségével karaktergyilkosság áldozatává válik mindenki, aki szót mer emelni a hatalom ellen - értékelt a szóvivő.

Közölte: a Jobbik addig folytatja az ellenállást, amíg be nem teljesül az 56-os hősök álma, és újra szabad nem lesz Magyarország. Ha lehetőségük lesz rá, nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat - tette hozzá Szilágyi György.

A sajtótájékoztató keretében a Fidesz-székház kerítésére egy olyan installációt helyeztek ki, amely Magyar Kommunista Párt feliratú "tagkönyvek" sorát mutatta, többek között Orbán Viktor kormányfő, Pintér Sándor belügyminiszter és Kövér László házelnök nevével és fényképével. Kifeszítettek egy molinót is, amin olyan feliratok szerepeltek, mint Tárjuk fel az ügynökaktákat!; Vonjuk meg a luxusnyugdíjakat!; Rúgjuk ki a diktatúra kiszolgálóit!.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását