2020. augusztus 9. - Emőd

Benzinkutat akart rabolni a marha

Riasztópisztollyal próbált kirabolni egy benzinkutat hétfő este Győr környékén egy férfi, akit autós üldözés után fogtak el - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
2017. május 30. kedd 11:48 - HírExtra
  
Tóth Gabriella közölte: miután a 28 éves gyarmati férfi nem kapta meg a követelt pénzt a benzinkút egyik dolgozójától, kétszer a levegőbe lőtt pisztolyával, majd autójával elmenekült. Az egyik ott dolgozó értesítette a rendőröket, közben saját autójával követni kezdte a férfit.

A kútkezelő elmondása alapján a rendőrök a 83-as úton megtalálták a keresett autót, majd megpróbálták megkülönböztető hang- és fényjelzésekkel megállítani a sofőrt, aki azonban továbbra is menekült.

Rövid üldözés után a rendőrök a 83-as út győri bevezető szakaszán megállították és elfogták a menekülő férfit. Őrizetbe vették és rablás kísérlete miatt indítottak eljárást ellene.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását