2024. március 29. - Auguszta

A polgármester válasza a lakásügyére

Az elmúlt hetekben a magyar média több cikkben is beszámolt a budapesti Várnegyedben kialakult visszás lakás helyzetről. Ennek lényege, hogy úgy tűnik, az I. kerületben a lakásokat haveri alapon osztják ki, nem mellesleg a politikai nézetektől, hovatartozástól függően.
2016. december 13. kedd 15:03 - HírExtra
 

Az is kiderült, hogy Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester saját önkormányzatától bérel elég jó áron egy lakást a Várban. Ezt a Magyar Nemzet derítette ki, az index pedig pénteken írta meg, hogy az egész rendszer nagyjából úgy néz ki, hogy a képviselők előtt is titokban tartva adnak ki jó lakásokat jó áron, nagy részben olyanoknak, akik valahogyan köthetők a helyi vagy országos politikához.

Az I. kerületi LMP-s önkormányzati képviselő, dr. Gallowich Margit még novemberben tette fel a kérdéseit a lakásbérléséről a polgármesternek, és tegnap meg is érkeztek neki a válaszok. 

Íme a felelős polgármester válasza:

Tisztelt képviselő asszony! Képviselői kérdéseire válaszolva, melyek a piaci alapú lakásbérlésemre vonatkoznak, az alábbiakról tájékoztatom.

1. Jogszerű-e?
Igen.
2. Igazságos-e?
Igen.
3. Méltányos-e?
Igen.
4. Etikus-e?
Igen.

Üdvözlettel: dr. Nagy Gábor Tamás, polgármester.
Forrás: index.hu/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását